Over ons


Mindset en uitgangspunten...

  • Kruiden en mineralen dragen bij aan het algemeen gevoel van welzijn. Zij bevatten natuurlijke en elementaire bouwstenen.
  • Mensen waren wereldwijd afhankelijk van kruiden en mineralen voor de behandeling van ziektes, kwalen en kleinere ongemakken. Er zijn vele oplossingen die tot op de dag van vandaag uitstekende resultaten opleveren.
  • De meeste medische systemen bestaan al duizenden jaren. India produceerde het eerste medische systeem 6000 jaar geleden. Ayurveda of de 'wetenschap van het leven’.
  • De Bijbel verwijst vele malen naar kruiden geneeskunde in het Oude en Nieuwe Testament. In de tijd van koning Salomo waren mensen afhankelijk van God en kruidengeneesmiddelen voor al hun gezondheidsproblemen. Alle culturen maken gebruik van inheemse kruiden en bieden een brede basis voor complete lichaamsondersteuning of verbetering van een specifiek probleem.
  • Oosterse geneeskunde gebaseerd op kruiden bestaat al meer dan 5000 jaar. Deze heeft als uitgangspunt dat wij allemaal onderhevig zijn aan de universele wet van Oorzaak en Gevolg.


De Vitae Sense gedachte

Wij streven ernaar om iedereen van dienst te zijn die op zoek is naar een "alternatieve" manier om zijn gezondheid te ondersteunen of te verbeteren, zowel lichamelijk als geestelijk met behulp van de natuur. Wij bestaan immers uit energetische deeltjes die volgens talrijke ingewikkelde processen ons stoffelijk lichaam laten manifesteren met behulp van bouwstenen uit de natuur. Met hedendaagse technieken is het mogelijk om precies die bouwstenen uit hennepplanten te extraheren die nodig zijn om ons lichaamseigen (endo)-cannabinoiden systeem te onderhouden en goed te laten functioneren. 

Vandaag de dag ondanks "hightech-pharma-onderzoeks-protocol-methodes", zijn er toch nog veel mensen die aan allerlei kwalen en ongemakken lijden. Veelal ligt de oorzaak in de ontregeling van ons immuun systeem en het zelfherstellend vermogen. Het lichaamseigen cannabinoiden systeem zorgt er voor dat de balans in de cellen binnen het lichaam gehandhaafd blijft omdat de cannabinoiden uit de hennepplant, waarvan cannabidiol er een is zorgen voor homeostasis op cellulair niveau. Het beste wat wij je kunnen adviseren is dat je je eigen onderzoek doet op bijvoorbeeld het internet of advies inwint bij een natuurarts of gezondheids specialist om tot een doordachte beslissing te komen als je cannabidiol producten aan je dieet toevoegt

Voor vragen over onze producten kun je ons altijd benaderen via de mail of per telefoon.  Wij garanderen de beste kwaliteit als onze standaard.